Bine ati venit

MeMo CAESAR este rezultatul unui proces constant de filtrare, grupare, analiză și sinteză a celor mai importante știri cu relevanță pentru România, preluate din surse media reputate la nivel internațional. MeMo CAESAR ia forma unui material periodic succint și ușor de parcurs despre actualitatea care contează. Arhiva MeMo

Centrul pentru Acces la Expertiza Studentilor si Absolventilor Romani (CAESAR)

CÆSAR este think-tank-ul tinerei elite intelectuale și profesionale a României și puntea de legatură dintre noua generatie de experți români din țară și din străinătate și experții români consacrați. Proiectul are ca scop implicarea tuturor acestora în procesul de dezvoltare și modernizare a României.

CÆSAR este un cadru de afirmare pentru studenți, un spațiu de recunoaștere pentru absolvenți și experți, o bază de recrutare pentru companii și instituții și un mediu de acces la expertiză pentru dezvoltarea României. CÆSAR urmărește implicarea activă a tinerilor cu educație la nivel înalt în dezvoltarea și progresul țării noastre. În acest scop, CÆSAR dezvoltă o serie de proiecte — de la evenimente de networking și colocvii pe diferite teme, până la colaborări academice internaționale, publicații proprii și forumuri de amploare cu participarea a sute de tineri de valoare din țară și din străinătate.